Expediere produse

jabbymarket.ro pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România
Livrare in 1-2 zile prin curier rapid
Costul transportului – 17 RON (fara taxa pe km. suplimentari)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 100,00 RON

Daca in momentul primirii coletului de la curier constatati ca acesta este deteriorat si / sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si / sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0722331919 pentru a ne comunica refuzul dvs. In cazul refuzului coletului, daca ati efectuat plata online, vi se va returna contravaloarea comenzii. In cazul in care acceptati primirea unui colet deteriorat/desigilat de la curier, fara a ne anunta in prealabil starea acestuia, nu ne asumam eventualele pagube cauzate bunurilor.

Returul produselor

Pentru a fi returnate, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
– sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
– sa fie returnate impreuna cu factura primita in colet;
– sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, NOI, NEFOLOSITE.

-PRODUSELE COSMETICE NU SE POT RETURNA !

Daca produsele nu respecta aceste cerinte ele nu pot fi returnate.

Nota: in cazul returnarii produselor, cumparatorul suporta si taxele de retur (20 lei)

Pentru retur va rugam sa trimiteti un email la office@jabbymarket.ro sau sa ne contactati la 0722331919, urmand ca un operator sa raspunda solicitarii dumneavoastra.

Contravaloarea produselor returnate se transfera intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre clientul care a comandat produsele. In cazul in care clientul nu are un cont bancar pe numele sau, poate sa ne transmita contul bancar al unei alte persoane de incredere.Nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier!
Banii pentru retur se trimit inapoi doar in cont bancar in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru.

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa comunice comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la cumparare, in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de client inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, conform legii, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de renuntare la cumparare in modalitatile anterior prezentate. Cu toate acestea, daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre client in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de renuntare la comanda, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre noi. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau resigilate, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

– Pentru retur trimitem noi curierul, nu trimiteti produsele fara sa ne sunati in prealabil!

Comenzile plasate pana la ora 13:30 se vor procesa in aceeasi zi, iar cele trimise dupa ora 13:30 se vor procesa in ziua urmatoare.
Comenzile trimise vineri, dupa ora 13:30 se vor procesa luni (saptamana urmatoare).