Retur produse

Pentru a fi returnate, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
– sa fie returnate in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile livrate initial;
– sa fie returnate impreuna cu factura primita in colet;
– sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, NOI, NEFOLOSITE.

-PRODUSELE COSMETICE NU SE POT RETURNA !

Daca produsele nu respecta aceste cerinte ele nu pot fi returnate.

Nota: in cazul returnarii produselor, cumparatorul suporta si taxele de retur (20 lei)

Pentru retur va rugam sa trimiteti un email la office@jabbymarket.ro sau sa ne contactati la 0722331919, urmand ca un operator sa raspunda solicitarii dumneavoastra.

Contravaloarea produselor returnate se transfera intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre clientul care a comandat produsele. In cazul in care clientul nu are un cont bancar pe numele sau, poate sa ne transmita contul bancar al unei alte persoane de incredere.Nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier!
Banii pentru retur se trimit inapoi doar in cont bancar in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru.

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa comunice comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

jabbymarket.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca te gandesti sa returnezi un produs, te rugam iei aceasta decizie inainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a iti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita. Conform articolului 16, litera E din OUG nr. 34/2014, produsele cosmetice sau pentru uz personal, folosite sau testate, nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si din motive de igiena.

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si probate,  iar returul nu este acceptat. Aceste produse iti  vor fi returnate prin curier, cu plata ramburs. PRODUSELE COMERCIALIZATE ONLINE NU SUNT TESTERE, de aceea te rugam sa ai in vedere ca iti alegi exact nuanta potrivita/produsul dorit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, conform legii, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de renuntare la cumparare in modalitatile anterior prezentate. Cu toate acestea, daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre client in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de renuntare la comanda, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre noi. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau resigilate, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

– Pentru retur trimitem noi curierul, nu trimiteti produsele fara sa ne sunati in prealabil!

Comenzile plasate pana la ora 13:30 se vor procesa in aceeasi zi, iar cele trimise dupa ora 13:30 se vor procesa in ziua urmatoare.
Comenzile trimise vineri, dupa ora 13:30 se vor procesa luni (saptamana urmatoare).

Nume: JABBY MARKET S.R.L.
Cod unic de inregistrare: 43057663
Nr. Reg. Comertului: J36/444/2020
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A
IBAN: RO36RNCB0630168269240001
Telefon: +40722331919
Email: office@jabbymarket.ro
Platitor TVA: DA